Piippo Hydraulic -venttiilit ovat korkeatasoisia kotimaassa valmistettuja tuotteita. Hyvä laatu ja toimintavarmuus ovat tärkeitä toimintaedellytyksiä, joita asiakkaamme arvostavat. Valmistusprosessi käynnistyy aina perusteellisella suunnittelutyöllä, jossa asiakkaan tarpeet otetaan huomioon. Nykyaikainen tuotantotekniikka (CAD/CAM- ja CNC) ja tinkimätön laadunseuranta takaavat toimivan kokonaisuuden. Käytössämme on ISO 9001:2008 –laatujärjestelmää sekä ISO 14001:2004 ympäristöjärjestelmä.

Piippo Hydraulic -venttiileitä valmistetaan työkoneisiin ja koneenrakennusteollisuuden eri tarpeisiin. Tuotteitamme löytyy mm. kaivoskoneista, kuljetuskalustoista sekä metsä- ja maatalouskoneista. Asiakkaina tunnettuja kotimaisia alan suuryrityksiä. Piippo Hydraulic aloitti toimintansa vuonna 1986. Olemme keskittyneet hydrauliikkaventtiilien suunnitteluun ja valmistukseen.

Markkina-alueenamme on kotimaan lisäksi Pohjoismaat, Baltia, Puola ja Saksa. Olemme vieneet tuotteitamme yli 15 maahan. Viennin osuus liikevaihdostamme on noin puolet. Yrityksemme liiketoiminnan luotettavuudesta kertoo AAA-luottoluokitus, joka on korkein mahdollinen. Toimipaikkamme sijaitsee Kiuruvedellä, keskellä Suomea.