Piippo Hydraulic -venttiilit ovat korkeatasoisia, kotimaassa suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita. Hyvä laatu ja toimintavarmuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, joita asiakkaamme arvostavat. Olemme erikoistuneet jakoventtiileiden tyyppisiin tuotteisiin, joita toimitamme eri kokoluokissa pienkoneista aina prosessiteollisuudessa tarvittaviin suuriin venttiileihin. Palvelemme sekä teollisia konevalmistajia että yksityisasiakkaita, kuten koneurakoitsijoita ja autoilijoita.
 

Pidämme suurta määrää valmiita ja puolivalmiita tuotteita varastossa, jolloin voimme palvella nopeasti esimerkiksi teollisia asiakkaitamme. Tämä parantaa myös tehokkuutta, kun esimerkiksi koneistukset tehdään isommissa sarjoissa, mutta valmiit kokonaisuudet toimitetaan asiakkaan tarpeen mukaan.
 

Nykyaikainen tuotantotekniikka kuten CAD/CAM- ja CNC -järjestelmät sekä tinkimätön laadunseuranta takaavat toimivat tuotteet. Kaikki karaventtiilit sovitetaan käsin hoonaamalla kyseiseen lohkoon ja niistä tehdään tiivis pari, jossa on huomattavasti pienemmät vuodot kuin koneellisesti työvaroille tehdyissä venttiileissä. Karavuodot ovat Piippo Hydraulicin venttiileissä selvästi pienemmät kuin alalla yleensä ja kaikki venttiilit vielä testataan kokoonpanossa.
 

Piippo Hydraulic aloitti toimintansa vuonna 1986. Markkina-alueemme on kotimaan lisäksi Pohjoismaat, Baltia, Puola ja Saksa. Olemme vieneet tuotteitamme yli 20 maahan. Viennin osuus liikevaihdostamme on noin kolmannes. Liiketoimintamme luotettavuudesta kertoo korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Toimipaikkamme sijaitsee Kiuruvedellä, keskellä Suomea.
 

Hydrauliikan suunnittelu

Tarjoamme myös suunnittelupalvelua toimittamiimme hydrauliikkaventtiileihin, venttiililohkoihin. Emme kuitenkaan ole insinööritoimisto, joka tekisi pelkkää hydrauliikkasuunnittelua muualla valmistettaviin tuotteisiin.
 

Autamme asiakkaita ratkaisemaan hydrauliikkaan liittyviä ongelmia. Usein voimme ehdottaa myös yksinkertaisempaa, halvempaa ja toimivampaa ratkaisua entisen tilalle. Suuri osa toimittamistamme venttiiliratkaisuista on räätälöity asiakkaan tarpeen mukaan yhdistämällä samaan lohkoon useita toimintoja. Yleensä tällaiset valmistetaan letkuttamalla monta standardiventtiileitä yhteen, meidän Piippo Hydraulicin ratkaisussa toiminta pyritään saamaan yhteen lohkoon. Tällöin venttiilien välinen letkutus jää pois, kokoonpano nopeutuu ja osien vähentyessä myös mahdolliset vuotokohdatkin vähenevät.
 

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015 -standardien vaatimuksia.