Yleistä

Verkkokaupan tuotteita myy Piippo Hydraulic Oy (y-tunnus 0627956-7). Myymme tuotteita yrityksille Suomeen ja ulkomaille. Hintoihin lisätään arvonlisävero kassalla. Pidätämme oikeuden toimistusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokaupan kautta tehtävät tilaukset tehdään internetin välityksellä osoitteessa www.piippohydraulic.com, ostoskorin kautta. Tilaus vahvistetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilaus muodostuu molempia osapuolia sitovaksi, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.Tilauksen muokkaaminen jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista. Tarkistathan tilauksesi ennen kuin etenet maksamaan sen.

Maksutavat

Suomeen: Svean tarjoamat maksutavat, rekisteröityneillä asiakkailla laskutus sopimuksen mukaan

Ulkomaille: Svean tarjoamat maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Verkkokaupan maksujen välityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksunsaajan näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy).

Toimitus

Suomeen: Posti, yli 300e euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti manner-Suomeen.

Ulkomaille: Posti, rahtikulut maakohtaiset

Toimitusaika

Suomeen: Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan 1-2 seuraavan arkipäivän aikana.

Ulkomaille: Verkkokaupassa tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan 1-2 seuraavan arkipäivän aikana.

Tuotetiedot

Tekniset tiedot ovat likimääräisiä eikä niitä tule pitää sitovina. Tiedot ja materiaalit saattavat muuttua ilman eri ilmoitusta suunnittelun tai rakentavien toimenpiteiden mukaan. Esitetyt kuvat voivat poiketa tavanomaisesta toimituksesta.

Ylivoimainen este

Varaamme oikeuden toimituksen viivästymiseen, mikäli meihin, tuotteen valmistajaan tai muuhun osaan toimitusketjua kohdistuu ylivoimainen suorituseste. Ylivoimainen suorituseste sisältää muun muassa lakot, boikotit, vienti ja tuontirajoitteet, sodat, epidemiat, tulipalot, tulvat ja muut vastaavankaltaiset kyseisen osapuolen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevat tapahtumat.

Vastuunrajoitus

Piippo Hydraulic ei ole vastuussa mistään tuotteisiin tai tilaukseen liittyvistä välillisistä vahingoista, kuten tuoton tai voiton menetyksistä, laitteen tai sovelluksen vioista tai häiriöistä, tai muista kaupallisista tai taloudellisista tappioista, jotka aiheutuvat tuotteen myöhästymisestä, käytöstä tai käytön estymisestä. Piippo Hydraulic ei ole vastuussa tuotteissa ilmenevistä vioista, jos asiakas on itse muokannut tuotetta. Piippo Hydraulicin enimmäisvastuu kaikista vahingoista rajoittuu tuotteen ostohintaan.

Muut ehdot

Verkkokaupan sivulla voi olla virheellistä tietoa tuotteesta, hinnasta tai saatavuudesta. Piippo Hydraulic ei ole velvollinen toimittamaan tuotteita näiden kirjoitus-, lasku- tai ohjelmointivirheiden tietojen mukaisesti.